central venous catheter
Products
Anesthesia & Airway Management

produk

Pemasok Profesional Produk Medis lan Solusi

liyane >>

babagan kita

KORPORASI TEAMSTAND TEAMSTAND SHANGHAI

About us

apa sing kita lakoni

SHANGHAI TEAMSTAND CORPORATION minangka pemasok profesional kanggo produk medis lan solusi. "Kanggo kesehatan sampeyan", sing wis bosok ing ati ing tim kita, kita fokus karo barang-barang lan peralatan medis, barang-barang lan peralatan rehabilitasi, produk laboratorium, lsp.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

Lamaran

Omah Laboratorium Klinik Rumah Sakit

  • 2+ 2+

    Investasi 2 Pabrik ing Shandong lan Jiangsu

  • 10+ 10+

    Luwih saka 10 taun Pengalaman ing Industri Kedokteran

  • 100+ 100+

    Bekerjasama karo Luwih saka 100 Pabrik ing Tiongkok

  • 30 million 30 yuta

    Omzet tahunan USD30 yuta

  • 120+ 120+

    Ekspor Luwih saka 120 Negara

warta

Saran ahli kesehatan masarakat Tionghoa ...

Pencegahan epidemi "telung set": nganggo topeng; jarak sing luwih akeh ...

Saran ahli kesehatan masarakat Tionghoa kanggo ...

Pencegahan epidemi "telung set": nganggo topeng; jarak sing luwih saka 1 meter nalika komunikasi karo ...
liyane >>

Produk anyar: Jarum suntik kanthi jarum sing bisa ditarik otomatis

Needlestick ora mung wedi karo bocah umur 4 taun sing nampa vaksin; dheweke uga sumber infeksi getih sing nandhang milli ...
liyane >>

Vaksin koval-19 bisa ditampa yen ora ...

Wang Huaqing, kepala ahli program imunisasi ing Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit Tionghoa, ujar manawa vaksin kasebut mung bisa disetujoni ...
liyane >>