CVC Disposable Medical Supply Anesthesia Icu Intensive Critical Care Central Venous Catheter

produk

CVC Anesthesia Pasokan Medis Sekali Pakai Catheter Venesia Pusat Intensif

Katrangan singkat:

Catheters Venus Pusat (CVC) steril, kateter poliuretan mung nggunakake siji sing dirancang kanggo nggampangake terapi infus ing lingkungan perawatan kritis. Kasedhiya ing macem-macem konfigurasi lumen, dawa, ukuran Prancis lan Gauge. Varian multi lumen nyedhiyakake lumen khusus kanggo terapi infus, pemantauan tekanan lan sampling vena. CVC dikemas bebarengan karo komponen lan aksesoris kanggo dipasang nganggo teknik Seldinger. Kabeh produk disterilake dening etilena oksida.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Catheters Venus Pusat (CVC) steril, kateter poliuretan mung nggunakake siji sing dirancang kanggo nggampangake terapi infus ing lingkungan perawatan kritis. Kasedhiya ing macem-macem konfigurasi lumen, dawa, ukuran Prancis lan Gauge. Varian multi lumen nyedhiyakake lumen khusus kanggo terapi infus, pemantauan tekanan lan sampling vena. CVC dikemas bebarengan karo komponen lan aksesoris kanggo dipasang nganggo teknik Seldinger. Kabeh produk disterilake dening etilena oksida.

Lamaran

Monitor tekanan vena pusat;

Transfusi vena sing terus-terusan utawa ora mandheg;

Sampling getih.

Poin Tusukan Opsional

Catheter nembus kanthi bedhah dadi telung titik tusukan opsional, gumantung karo sarat klinis karo Teknik Seldinger. Situs Insertion yaiku:

1. vena jugular internal;
2. vena Subklavia;
3. pembuluh getih femoral.

Sampeyan bisa dilebokake ing njero awak ora luwih saka 30 dina. Yen durasi ngluwihi 30 dina, bisa uga ana risiko nggabungake kateter lan jaringan ing njero jaringan, sing nyebabake kedadeyan serius.

Spesifikasi Beda Bisa Dipilih

Ukuran diwasa, Lumen Tunggal, 14 / 16Ga

Ukuran diwasa, Double Lumen, 7/8 / 8.5Fr

Ukuran diwasa, Triple Lumen 7 / 8.5Fr

Ukuran diwasa, Quad Lumen, 8,5Fr

Pediatric, Lumen Tunggal, 18/20/22 / 24Ga

Pediatric, Double Lumen, 4 / 5Fr

Pediatric, Triple Lumen, 4,5 / 5.5Fr

Kit Kateter

Kateter vena tengah 1pc

Geser Clamp 1/1/3/4 pcs

Pandhuan karo Advancer 1pc

Dilator 1pc

Fastener: Catheter Clamp 2 pcs

Syringe Introducer 1pc

Jarum Introducer 1pc

Jarum jarum suntik 1pc

Tutup Injeksi 1/2 / 3/4 pcs

Packing Detail CVC Kit

10 Kits / Kothak (Ukuran: 22.0 × 21.5 × 19.0cm));

4Boks / Karton Cilik (Ukuran: 40. × 45 × 24cm);

3 karton cilik / karton njaba (48 × 42 × 75cm)

Show Produk

Central Venous Catheter 5
Central Venous Catheter 1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita