News

Kabar

  • How to use disposable COVID-19 virus sampling tube

    Cara nggunakake tabung sampling virus COVID-19

    1. Tabung sampel virus sing bisa digunakake kasusun saka swab lan / utawa solusi pengawetan, tabung pengawetan, butil fosfat, uyah guanidine konsentrasi dhuwur, Tween-80, TritonX-100, BSA, lsp. Iku non-steril lan cocok kanggo koleksi sampel, transportasi lan panyimpenan Ana utamané ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Happy New Year 2022 Everyone Best of wealth, health, prosperity, Greetings from shanghai teamstand corporation medical supply

    Sugeng Taun Anyar 2022 Saben uwong sing paling sugih, kesehatan, kamakmuran, Salam saka shanghai teamstand corporation medical supply

    SHANGHAI TEAMSTAND CORPORATION, Berkantor pusat ing Shanghai, minangka pemasok profesional produk lan solusi medis. "Kanggo kesehatan sampeyan", kanthi jero ing ati saben tim, kita fokus ing inovasi lan nyedhiyakake solusi kesehatan sing nambah lan ndawakake urip wong.Kita loro ...
    Waca liyane
  • Apa iku safety syringe-TEAMSTAND

    Jarum injeksi minangka salah sawijining piranti medis sing paling laris ing donya.Nanging, kudu digatekake manawa mayuta-yuta wong sing tatu saben taun ing rumah sakit ing saindenging jagad amarga rusak jarum utawa operasi staf medis sing ora bener.Statistik sing dirilis dening Ame ...
    Waca liyane
  • Kualitas Tinggi China Luer Slip Safety Disposable Plastic Syringe karo Jarum

    jarum suntik safety sing bisa ditarik otomatis 1ml jarum suntik safety sing bisa ditarik otomatis 3ml jarum suntik safety sing bisa ditarik otomatis 5ml jarum suntik safety sing bisa ditarik otomatis 10ml jarum suntik safety sing bisa ditarik otomatis 1/3/5/10ml jarum suntik safety sing bisa ditarik otomatis 1/3/5/10ml manual retractabl ...
    Waca liyane
  • Miturut angka paling anyar sing dirilis dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) dina Senin, jumlah kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing saindenging jagad.

    Miturut data paling anyar ing situs web WHO, jumlah kasus sing dikonfirmasi ing saindenging jagad mundhak 373,438 dadi 26,086,7011 wiwit 17:05 Cet (05:00 GMT, 30 GMT).Jumlah tiwas mundhak 4,913 dadi 5,200,267.Kita kudu mesthekake manawa luwih akeh wong sing divaksinasi COVID-19, lan ing wektu sing padha ...
    Waca liyane
  • Model lan spesifikasi syringe

    Spesifikasi: 1ml, 2-3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 50ml;Steril: Kanthi gas EO, Ora Beracun, Sertifikat Non-Pyrogenic: CE lan ISO13485 Umumé, 1 ml 2 ml, 5 ml, 10 ml utawa 20 ml jarum suntik digunakake, sok-sok 50 ml utawa 100 ml jarum suntik digunakake kanggo injeksi intradermal.Jarum suntik bisa digawe saka plastik utawa g ...
    Waca liyane
  • Tren syringe mateni otomatis paling apik ing 2021

    Auto mateni syringe Spesifikasi: 1ml, 2-3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 50ml;Tip: Luer slip;Steril: Miturut gas EO, Sertifikat Non-Beracun, Non-Pyrogenic: CE lan ISO13485 Keuntungan produk: Operasi lan aktivasi tangan siji;Driji tetep ing mburi jarum sawayah-wayah;Ora ana owah-owahan ing injeksi ...
    Waca liyane
  • Cara nggunakake syringe kanthi bener

    Sadurunge injeksi, priksa sesak udhara jarum suntik lan tabung lateks, ganti gasket karet sing tuwa, piston lan tabung lateks kanthi tepat, lan ganti tabung kaca sing wis suwe digunakake kanggo nyegah refluks cairan.Sadurunge injeksi, kanggo mbusak ambu ora enak ing syringe, jarum bisa ...
    Waca liyane
  • Zero malaria! China is officially certified

    Nol malaria!China resmi disertifikasi

    Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngetokake siaran pers sing ngumumake yen China wis resmi disertifikasi dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) kanggo ngilangi malaria Ing tanggal 30 Juni Komunike kasebut ujar manawa minangka prestasi sing luar biasa kanggo nyuda jumlah kasus malaria ing China. saka 30 yuta ing t ...
    Waca liyane
  • Chinese public health experts’ advice for Chinese people, how can individuals prevent COVID-19

    Saran ahli kesehatan masyarakat China kanggo wong Tionghoa, kepiye carane bisa nyegah COVID-19

    "Telung set" pencegahan epidemi: nganggo topeng;jaga jarak luwih saka 1 meter nalika komunikasi karo wong liya.Nggawe kebersihan pribadi sing apik.Proteksi "lima kabutuhan" : topeng kudu terus nganggo;Jarak sosial kanggo tetep;Gunakake tangan kanggo nutupi tutuk lan irung ...
    Waca liyane
  • New product: Syringe with auto retractable needle

    Produk anyar: Syringe kanthi jarum sing bisa ditarik otomatis

    Needlesticks ora mung wedi bocah-bocah umur 4 taun nampa vaksinasi;padha uga sumber infèksi getih-digawa menyang afflicting mayuta-yuta praktisi kesehatan.Nalika jarum konvensional ditinggalake sawise digunakake ing pasien, ora sengaja bisa nempel wong liya, kayata ...
    Waca liyane
  • Are covid-19 vaccines worth getting if they’re not 100 percent effective?

    Apa vaksin covid-19 layak kanggo entuk yen ora efektif 100 persen?

    Wang Huaqing, kepala ahli program imunisasi ing Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit China, ujar manawa vaksin kasebut mung bisa disetujoni yen efektifitase cocog karo standar tartamtu.Nanging cara kanggo nggawe vaksin luwih efektif yaiku njaga tingkat jangkoan sing dhuwur lan nggabungake ...
    Waca liyane