Thoracic Drainage Bottle

Botol Saluran Thoracic

  • Ce Approved Medical Disposable Thoracic Chest Drainage Bottle With One / Two / Three Chambe

    Ce Disetujui Botol Saluran Dada Thoracic Medis Kanthi Siji / Loro / Telung Chambe

    Kasedhiya ing siji, pindho utawa tri-botol kanthi macem-macem kapasitas 1000ml-2500ml.

    Disterilake lan dikemas individu.

    vakum thoracic bedah ing jero banyu Segel saluran pembuangan dada wis dirancang utamane kanggo operasi pasca-koothoracic lan manajemen trauma dada. Botol multichamber diwenehake, nggabungake fitur fungsional lan keamanan. Dheweke nggabungake proteksi pasien kanthi saluran sing efektif, pangukuran cairan cairan sing akurat lan deteksi kebocoran udara sing jelas.