Virus Collection Kit

Kit Koleksi Virus

  • Virus Collection Kit Sample Taking Swab Kit

    Kit Koleksi Virus Sample Taking Swab Kit

    Media transportasi virus nganggo swab

    Iki digunakake kanggo nglumpukake conto secreta saka tenggorokan utawa rongga irung.

    Sampel sing dikoleksi nganggo swab disimpen ing medium pengawet sing digunakake kanggo tes virus, budidaya, isolasi lan liya-liyane.