Coverslip

Coverslip

  • Microscope Glass Coverslip

    Coverslip Kaca Mikroskop

    Slip Cover Kaca Mikroskop Digawe saka kaca sing bening lan optik.

    Tutup kalebu migunani kanggo nahan spesimen spesimen lan ing papan kanggo diamati ing mikroskop.