Casting Tape

Tape Casting

  • Medical Gypsum Tape Orthopedic Plaster Fiberglass Cast Tape Bandage

    Pita Gypsum Tape Plester Fiberglass Tape Castage Tape

    Upgrade tape casting ortopedi kanggo bandage plester tradisional.

    Ditrapake kanggo ndandani bagean sing kena pengaruh yen ana cedera ing otot balung utawa ligamen kanthi kacilakan lalu lintas utawa olahraga, pendakian lsp.

    Bahan baku: Tape casting kasusun saka fiberglass utawa serat poliester saka poliuretan direndhem lan casting.