Urine Bag

Kantong Urine

  • High Quality Medical Urine Drainage Collection Bag

    Tas Koleksi Saluran Urin Medis Berkualitas Tinggi

    Kantong saluran urin nglumpukake urin. Kantong bakal dipasang ing kateter (biasane diarani kateter Foley) sing ana ing kandung kemih.

    Wong bisa uga duwe kateter lan tas saluran urin amarga duwe inkontinensia urin (bocor), retensi urin (ora bisa nguyuh), operasi sing nggawe kateter perlu, utawa masalah kesehatan liyane.