Insulin Syringe

Jarum suntik Insulin

  • Disposable Orange Cap Insulin Syringe With Needle

    Jarum Jarum Insulin Cap Oranye nganggo Jarum

    Jarum suntik insulin safety Desain anyar

    1. Produk digawe saka bahan polimer medis.

    2. Jarum dipasang ing nozel, ujung jarum sing tajem, kalibrasi sing jelas lan akurat, lan bisa nemtokake dosis kanthi akurat.

    3. Jarum sing Dipasang, Ora Ana Ruang Mati, Ora Limbah