Cotton Wool

Wol Katun

  • Ce Eos Sterile Medical 50g 100g 200g 500g Absorbent Cotton Wool Rolls

    Ce Eos Steril Medis 50g 100g 200g 500g Wol Geser Serap

    Gulung wol katun sing nyerep digawe nganggo katun sing disikat kanggo ngilangi kotoran banjur diputih, Tektur alus lan alus amarga prosedur karding.

    Wulu katun diputih kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur dening oksigen murni, supaya ora kena nepsu, wiji lan kotoran liyane miturut sarat BP, EP.

    Iki nyerep banget lan ora nyebabake iritasi.