Auto-Disabled Syringe

Jarum suntik kanthi otomatis

  • OEM/ODM Medical Disposable Auto Disable Syringes With Needle

    OEM / ODM Medical Disposable Auto Nonaktif Syringes Kanthi Jarum

    Jarum suntik otomatis dipateni prevents kanthi otomatis nyuda panggunaan maneh lan mulane mbantu nyegah panularan patogen getih ing antarane pasien. Dokumen jarum suntik ora sacara signifikan nyebabake transmisi antara pasien lan tenaga kesehatan sing kena pengaruh jarum jarum sing ora disengaja, lan uga ana risiko kacilakan sing luwih murah. komunitas nalika salah dibuwang.