Contact Us

Hubungi Kita

KONTAK KAMI

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.

PERUSAHAAN

Perusahaan Tim Shanghai

ALAMAT

Kamar 1508, Jiazheng International Mansion, No.28 Moyu Road, Anting Town, Jiading District, Shanghai

Telpon

0086-13916184124

0086-21-69892058

E-MAIL

HUBUNGI KAMI

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita