About Us

Babagan Kita

VISI KITA

Dadi 10 pemasok medis paling dhuwur ing China

MISI KITA

Kanggo kesehatan sampeyan.

Profil Perusahaan

Shanghai Teamstand Corporation minangka panyedhiya profesional produk lan solusi medis. "Kanggo kesehatan sampeyan", sing wis bosok ing ati ing tim kita, kita fokus karo barang-barang lan peralatan medis, barang-barang lan peralatan rehabilitasi, produk laboratorium, lsp.

Produk utamane kalebu jarum suntik (jarum suntik, jarum suntik, mateni jarum suntik, jarum suntik otomatis), kit tes antigen, kit tes antibodi, kit koleksi spesimen, kit koleksi saliva, tabung koleksi getih vakum, cvc, tas urin , Produk nonwoven sing bisa digunakake kalebu topeng rai, tutup bouffant, gaun bedah, gaun isolasi, gaun pasien, jas pengunjung, jas lab, coverall, tutup lengan, tutup sepatu, sprei, sprei, tutup bantal, celemek lan sapanunggalane. sing akeh digunakake ing rumah sakit utawa klinik. Kabeh produk medis lan instrumen medis & peralatan wis lulus ISO13485, lan kita entuk sertifikat ISO lan CE sing diaudit dening "TUV" Jerman, malah umume produk kita disetujoni dening FDA. Kita uga nyedhiyakake OEM miturut conto pelanggan '.

about us

Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri medis, kita wis ngekspor menyang USA, EU, Timur Tengah, Asia Tenggara lsp luwih saka 120 negara. Lan kita wis entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan babagan layanan sing apik lan rega sing kompetitif.

Kantor pusat ing Shanghai, kutha paling gedhe lan modern ing China, TEAMSTAND investasi 2 pabrik ing Shandong lan Jiangsu, lan kerja sama karo luwih saka 100 pabrik ing China. "10 pemasok medis paling apik ing China" minangka target kita, Dipercaya manawa, kanthi para pekerja profesional, manajemen sing apik, peralatan canggih lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kita bisa nindakake luwih apik lan luwih apik ing mbesuk.

Sugeng rawuh kabeh kanca lan pelanggan ing saindenging jagad ing industri medis kanggo ngubungi kita!

Tur Pabrik

IMG_1875(20210415
IMG_1794
IMG_1884(202

Kauntungan kita

quality (1)

Kualitas paling dhuwur

Kualitas minangka syarat sing paling penting kanggo produk medis. Kanggo mung njamin produk sing paling dhuwur, kita makarya karo pabrik sing paling mumpuni. Umume produk duwe CE, sertifikasi FDA, kita njamin kepuasan sampeyan ing kabeh baris produk.

services (1)

Layanan Banget

Kita nawakake dhukungan lengkap wiwit wiwitan. Ora mung nawakake macem-macem produk kanggo macem-macem panjaluk, nanging tim profesional bisa mbantu solusi medis khusus. Intine yaiku nyedhiyakake kepuasan pelanggan.

price (1)

Rega kompetitif

Tujuane kanggo nggayuh kerja sama jangka panjang. Iki bisa ditindakake ora mung liwat produk bermutu, nanging uga ngupayakake menehi rega paling apik kanggo para pelanggan.

Fast

Tanggepan

Kita kepengin banget mbantu sampeyan babagan apa wae sing sampeyan goleki. Wektu tanggepan kita cepet, dadi luwih becik hubungi saiki karo pitakon. Kita ngarep-arep bisa ngawula.

Kita duwe tim rekayasa profesional kanggo nyedhiyakake kabeh kebutuhan rinci.

Supaya sampeyan bisa memenuhi gegayuhan, mangga rumangsa bebas ngubungi kita. Sampeyan bisa ngirim email lan langsung nelpon.