Hospital 1000ml 1200ml Pumping Using&Gravity Disposable Medical Feeding Bag

produk

Rumah Sakit 1000ml 1200ml Pumping Nggunakake & Tas Panganan Medis Pakai Gravitasi

Katrangan singkat:

Tas Pakan Enteral kanggo Gravitasi

Iki mung kanggo panganan enteral.

Ukuran tas: 330 * 135mm utawa ukuran liyane

Dawane: 190cm. OD 4.3CM

Bahan: PVC utawa PVC tanpa DEHP

EO disterilake

Mung nggunakake siji


Detail Produk

Tag Produk

Tas Pakan Enteral kanggo Gravitasi

Iki mung kanggo panganan enteral.
Ukuran tas: 330 * 135mm utawa ukuran liyane
Dawane: 190cm. OD 4.3CM
Bahan: PVC utawa PVC tanpa DEHP
EO disterilake
Mung nggunakake siji

Kantong Pakan Enteral kanggo Pompa

Iki mung kanggo panganan enteral.
Ukuran tas: 330 * 135mm utawa ukuran liyane
Dawane: 235cm. OD 4.3CM
Bahan: PVC utawa PVC tanpa DEHP
EO disterilake
Mung nggunakake siji

Pompa Pakan Enteral

Pompa feed enteral ukuran cilik
Nangani portebel
Fungsi setelan majeng
Struktur vertikal

Kantong EVA

Bahan non-PVC, gratis DEHP, bisa digunakake kanggo emulsi lemak lan cairan larut lemak liyane lan obat.
Ora ana efek sing ala kanggo bayi lan bocah cilik lan wanita hamil.
Tabung lan tas fleksibel kanggo nyegah kinking lan break.

Tas dipakani

Ora ana bocor kanggo tutup plug, nanging uga kanthong kasebut
Tutup plug nganggo loker supaya ora ngeculake
Tabung alus lan fleksibel kanggo nyegah kusut
Bahan gratis DEHP kasedhiya.

Show Produk

Enteral Feeding Bag 6
Enteral Feeding Bag 5

Produk video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan