Hospital Use Ce Approved White Color Medical Adhesive Silk Tape

produk

Guna Rumah Sakit Tape Sutra Perekat Medis Warna Putih

Katrangan singkat:

Cocog kanggo digunakake ing rumah sakit & klinik

Pelat panas-cair utawa akrilik dilapisi

Bebas Lateks lan hypoallergenic. Cocog kanggo kulit sensitif

Gampang luh

Napas lan fleksibel banget


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pita Medis
Cocog kanggo digunakake ing rumah sakit & klinik
Pelat panas-cair utawa akrilik dilapisi
Bebas Lateks lan hypoallergenic. Cocog kanggo kulit sensitif
Gampang luh
Napas lan fleksibel banget

Layanan Kita

1. Pitakon sing gegandhengan karo informasi produk utawa rega bakal dijawab sajrone 24 jam.

2. Kita pengin ngrancang lan ngembangake produk sing ditemtokake bebarengan karo sampeyan.

3. Kabeh informasi rahasia sampeyan bakal dilindhungi.

4. Kita diwenehake karo kabeh jinis sertifikat yen wis.

FAQ

Q1. Apa kaunggulan perusahaan sampeyan?

A1. Kita duwe 10 pengalaman ing bidang iki. Perusahaan duwe tim profesional lan lini produksi profesional.

Q2. Napa aku kudu milih produk sampeyan?

A2. Produk kita kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif.

Q3. Babagan MOQ?

A3. Biasane 10000 pcs; kita pengin kerja sama karo sampeyan, ora kuwatir babagan MOQ, cukup kirim barang sing pengin sampeyan pesen.

Q4. Logo bisa disesuaikan?

A4. Ya, kustomisasi LOGO ditampa.

P5: Kepiye babagan conto wektu timbal?

A5: Biasane kita nyimpen paling akeh produk, kita bisa ngirim conto ing 5-10 dina kerja.

P6: Apa cara ngirim sampeyan?

A6: Kita ngirim liwat FEDEX.UPS, DHL, EMS utawa Laut.

Spesifikasi

Jeneng Produk Pita Bedah
Materi ora dirajut
Ukurane 1,25cmx5m, 2.5cmx5m, khusus
Steril EO Gas

Show Produk

3
non-woven tape

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan