Medical Sterile Transfer Pipette 0.2 0.5 1 3 5ml 10ml Pasteur Pipette

produk

Pipet Transfer Steril Medis 0,2 0,5 1 3 5ml 10ml Pipet Pasteur

Katrangan singkat:

Pipet Pasteur digawe saka bahan polimer transparan-LDPE, umume digunakake kanggo saluran, transfer lan nindakake solusi lan ditrapake sacara wiyar ing bidang keturunan, obat & obat, pencegahan epidemi, klinis, biokimia, petrifikasi, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pipet Pasteur digawe saka bahan polimer transparan-LDPE, umume digunakake kanggo saluran, transfer lan nindakake solusi lan ditrapake sacara wiyar ing bidang keturunan, obat-obatan & obat-obatan, pencegahan epidemi, klinis, biokimia, petrifikasi, lsp.

Rincian produk

1. Transparansi sing kuat supaya bisa diamati kanthi cepet;
2. Keluwesan sing apik, gampang njupuk lan nyelehake solusi;
3 ... Pengepakan: Paket kebungkus / akeh individu
4. bohlam sing alus lan elastis.
5. Piptte transfer plastik sing ora bisa dipecah
6. Pipttes pasteur lulus lan wis lulus kanthi jelas.

Spesifikasi

Kode

Katrangan

Vol

Materi

1

Pipet Pasteur, Kanthi Wisuda Cetakan

3ml

PE

2

Pipet Pasteur, Kanthi Wisuda Cetakan

2ml

PE

3

Pipet Pasteur, Kanthi Wisuda Cetakan

1 ml

PE

FAQ

1. Kepiye babagan wektu Pangiriman?

Sampel: udakara 3-7 dina.
Pesenan massal: udakara 25 dina sawise nampa pembayaran deposit 30% T / T.

2. Apa jinis pembayaran sing sampeyan dukung?

T / T, L / C, Western Union, PayPal & Cash ditampa.

3. Apa MOQ?

MOQ yaiku 10CTNS, kita uga bisa menehi conto kanggo inspeksi kualitas.

4. Apa sampeyan mbayar conto?

Miturut kabijakan perusahaan, kita mung ngisi conto adhedhasar rega EXW. Lan bakal ngasilake
biaya sampel sajrone pesenan sabanjure.

5. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?

Ya, kita produsen profesional; OEM lan ODM dikatutake.
1) Logo print sutra ing produk;
2) Omah produk sing disesuaikan;
3) kothak Warna sing Disesuaikan;
4) Idea apa wae ing produk sing bisa mbantu sampeyan ngrancang lan nggawe produksi.

Show Produk

Pipette 2
Pipette 1

Video produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita