Chinese public health experts’ advice for Chinese people, how can individuals prevent COVID-19

warta

Saran ahli kesehatan masarakat Tionghoa kanggo wong Tionghoa, kepiye carane individu nyegah COVID-19

Pencegahan epidemi "telung set":

nganggo topeng;

jarak sing luwih saka 1 meter nalika komunikasi karo wong liya.

Tumindak kebersihan pribadi sing apik.

Perlindhungan "limang kabutuhan":

topeng kudu terus dienggo;

Jarak sosial kanggo tetep;

Nggunakake tangan nutupi cangkeme lan irung nalika batuk lan wahing

Cuci tangan asring;

Windows kudu mbukak sabisa.

Cathetan Pandhuan Masker Nganggo

1. Wong sing demam, irung kembung, irung kembung, batuk lan gejala liyane lan personel sing ngancani kudu nganggo topeng nalika menyang institusi medis utawa papan umum (papan).

2. Disaranake supaya wong tuwa, kanca lan pasien sing duwe penyakit kronis nganggo topeng nalika metu.

3. Kita ngajak supaya individu nggawa topeng. Disaranake nyandhang topeng ing Spaces sing dibatesi, wilayah sing rame lan nalika masarakat butuh kontak sing raket karo wong liya.

Cara ngumbah tangan sing bener

"Cuci tangan" tegese ngumbah tangan nganggo sanitizer utawa sabun lan banyu mili.

Ngumbah tangan kanthi bener bisa nyegah influenza, penyakit tangan, sikil lan tutuk, diare infeksi lan penyakit infeksi liyane.

Gunakake cara ngumbah tangan sing tepat lan ngumbah tangan paling ora 20 detik.

Teknik ngumbah pitung langkah kanggo ngelingi formula iki: "ing njero, njaba, kliping, gandhewa, gedhe, ngadeg, bangkekan".

1. sawit, sawit nganti klapa digosok siji lan sijine

2. Mburi tangan, telapak tangan ing sisih mburi. Nyabrang tangan banjur gosok

3. Klem tangan sampeyan, klapa menyang klapa, lan gosok driji sampeyan.

4. Bend driji dadi gandhewa. Bend driji kanthi kenceng banjur gulung banjur gosok.

5. terus jempol ing telapak tangan, muter lan gosok.

6. Ngadegake driji banjur gosok driji ing telapak tangan.

7. Wisuh bangkekan.


Wektu kiriman: Mei-24-2021