New product: Syringe with auto retractable needle

warta

Produk anyar: Jarum suntik kanthi jarum sing bisa ditarik otomatis

Needlestick ora mung wedi karo bocah umur 4 taun sing nampa vaksin; dheweke uga sumber infeksi getih sing nyebabake jutaan praktisi kesehatan. Nalika jarum konvensional ora katon sawise digunakake ing pasien, bisa sengaja nempel wong liya, kayata petugas kesehatan. Jarum jarum sing ora disengaja bisa nginfeksi wong kasebut yen pasien nandhang penyakit getih.

Jarum kasebut kanthi otomatis ditarik langsung saka pasien menyang tong jarum suntik nalika gagang plunger depresi kanthi lengkap. Pra-nyopot, retraksi otomatis meh ngilangi pajanan jarum sing wis kontaminasi, kanthi efektif nyuda risiko cedera jarum.

Fitur produk Syringe sing bisa ditarik kanthi otomatis:

operasi tangan siji, panggunaan padha karo jarum suntik biasa;

Nalika injeksi rampung, jarum injeksi kanthi otomatis ditarik menyang batang inti, tanpa tumindak tambahan, kanthi efektif nyuda risiko ciloko tabung jarum sing ora disengaja lan cilaka sing disebabake dening paparan;

Piranti ngunci njamin manawa inti inti dikunci ing jarum suntik sawise injeksi, kanthi lengkap nglindhungi jarum jarum suntik lan nyegah panggunaan bola-bali;

Piranti keamanan sing unik nggawe produk bisa digunakake kanggo ngatur obat cair;

Piranti keamanan sing unik njamin jarum suntik ora bakal ilang regane amarga operasi utawa operasi sing salah ing proses produksi, transportasi lan panyimpenan otomatis uga sadurunge injeksi cairan.

Produk kasebut ora ngemot adesif lan karet alami. Bagian-bagian logam ing piranti retraksi diisolasi saka obat cair supaya kinerja produk luwih stabil lan aman.

Jarum injeksi tetep integral, ora ana rongga sing mati, nyuda remanensi cair.

Kauntungan:

● Keamanan panggunaan siji nganggo operasi tangan siji;

● retraction otomatis sawise obat dibuwang;

● Jarum tanpa pajanan sawise mundur otomatis;

● Mbukak latihan minimal;

● Jarum tetep, ora ana papan mati;

● Nyuda ukuran pembuangan lan biaya pembuangan limbah.

zhen


Wektu kiriman: Mei-24-2021