HME&HMEF

HME & HMEF

  • Medical Supply High quality disposable Heat and Moisture Exchange filter HMEF

    Pasokan Medis Filter kualitas tinggi Panas lan Kelembapan lembar filter HMEF

    Filter sistem pernafasan sing bisa dienggo (HMEF) digunakake ing pasien kanthi ventilasi mekanik lan laringektomi kanggo panas lan moisturize hawa lan mbantu nyegah komplikasi. sing kedadeyan nalika pasien kelangan
    kemampuan kanggo ambegan liwat irung lan saluran napas ndhuwur. Nangkep panas lan lembab nalika kadaluwarsa lan bali menyang pasien kanthi inspirasi.