Anesthesia Mask

Topeng Anesthesia

  • CE ISO Approved 2021 Hot Selling Disposable Silicone Anesthesia Mask

    CE ISO Disetujoni 2021 Masker Anestesi Silikon Sekali Pakai

    Topeng rai anesthesia minangka topeng sing pas kanggo nyaman ing praupane, segel kanthi tekanan lengkap, bisa digunakake ing posisi turu sing normal, gampang diatasi karo wong sing kurang turu, lan gampang diresiki.

    Fitur bantalan nyetel otomatis Roll Fit minangka Eson kanggo segel bocor sing nyaman lan ora ana.

    Bingkai ukuran sing cocog cocog karo kabeh telung ukuran bantal.

    Diffuser udara canggih nggawe operasi bisu virtual.