Gloves

Sarung tangan

  • Safety Protective Powder Free Disposable Vinyl Gloves For Examination

    Sarung Tangan Vinil Pelindung Bebas Plot Gratis Kanggo Ujian

    Nitrile minangka ko-polimer sintetis, dibentuk liwat gabungan akrillonitril lan butadiena. Sarung tangan nitril miwiti siklus urip minangka karet saka wit karet. Banjur diowahi dadi karet lateks. Sawise diowahi dadi karet lateks, banjur diproses maneh nganti diowahi dadi bahan senyawa nitril.

  • Disposable PE gloves

    Sarung tangan PE sing bisa dipakai

    Sarung tangan Polyethylene Cast (CPE)

    Tekstur * Bebas Bubuk * Ora digawe nganggo lateks karet alami

    Sarung tangan sanitary PE sing bisa digunakake digawe saka bahan poliethelin sing ora beracun lan ora ambu. Digunakake kanggo ngolah panganan, keperawatan, masak pawon, gaweyan omah, pewarnaan rambut salon, kemah

    barbecue, lsp. lan nalika restoran kudu nutul panganan nganggo tangan.

  • Disposable Medical Surgical Household Nitrile Gloves Powder Free

    Sarung Tangan Nitril Rumah Tangga Bedah Medis Gratis

    Sarung tangan sarang kelas ujian nitril tanpa bubuk
    Kandel: 4 mil
    Kekuwatan, nyandhang lan ketangkasan sing luar biasa
    100 sarung tangan saben kothak
    Tekstur kanggo nambah daya gripping
    Sarung Tangan Ujian Medis Nitril (Bebas Bubuk) 100 pcs / box; 10 kothak - 1000 sarung tangan /
    Ukuran Kasus: Kelas Kedokteran Non-Steril Non Lateks
    Werna: Biru

  • Disposable Medical Surgical Latex Examination Gloves

    Sarung Tangan Pemeriksaan Lateks Bedah Medis

    Sarung tangan bedah lateks minangka bagean saka kegiatan saben dina ing rumah sakit, nglindhungi pasien lan buruh saka panularan penyakit utawa jinis penyakit liyane. Proses pembuatane pancen gampang banget, saengga bisa digunakake supaya terjangkau lan bisa dibuwang.