Latex Gloves

Sarung Tangan Lateks

  • Disposable Medical Surgical Latex Examination Gloves

    Sarung Tangan Pemeriksaan Lateks Bedah Medis

    Sarung tangan bedah lateks minangka bagean saka kegiatan saben dina ing rumah sakit, nglindhungi pasien lan buruh saka panularan penyakit utawa jinis penyakit liyane. Proses pembuatane pancen gampang banget, saengga bisa digunakake supaya terjangkau lan bisa dibuwang.