Vinyl Gloves

Sarung Tangan Vinil

  • Safety Protective Powder Free Disposable Vinyl Gloves For Examination

    Sarung Tangan Vinil Pelindung Bebas Plot Gratis Kanggo Ujian

    Nitrile minangka ko-polimer sintetis, dibentuk liwat gabungan akrillonitril lan butadiena. Sarung tangan nitril miwiti siklus urip minangka karet saka wit karet. Banjur diowahi dadi karet lateks. Sawise diowahi dadi karet lateks, banjur diproses maneh nganti diowahi dadi bahan senyawa nitril.