Anesthesia Circuit Kit

Kit Sirkuit Anesthesia

  • Wholesale Expandable Corrugated Anesthesia Medical Disposable Silicone Breathing Circuit

    Grosir Anestesi Bergelombang Anestesi Bergaya Plastik Sirkuit Napas Silikon

    Sirkuit napas mesin anestesi lan ventilator kasusun saka sendi, telung arah lan gandhewo. Gabungan digawe saka bahan resin poliethelin kerapatan tinggi miturut GB11115, lan gandhewo digawe saka bahan PVC alus empuk miturut GB10010. Dipérang dadi telung jinis spesifikasi. Aliran sirkuit napas: 30L / menit, tekanan tambah ora luwih saka 0.2KPa, sirkuit napas kudu aseptik.