Blood Pressure Cuff

Manset Tekanan Darah

  • Medical Sphygmomanometer Blood Pressure Monitor Bp Monitor Cuff

    Monitor Tekanan Darah Sphygmomanometer Medis Monitor Monitor Cuff

    Gunakake nganggo tabung Ganda: GE-Marqutte, Datex-Ohmeda GE (Marqutte) kanthi konektor jinis sambung cepet lanang, Dinama plus, XL, SX / XP, seri 8100, Saben corometrik GE; Critikon; Datex-Ohmeda-kanthi konektor tipe sambung cepet lanang siji lan wadon; CAS; Model tandha-tandha vital Welch-Allyn anyar-kanthi konektor gaya Critikon sing Utas.