Rectal Catheter

Kateter Rectal

  • Disposable Relieve Flatulence Medical Supplies Enema Rectal Tubes Catheter

    Pungkasan Nyuda Kebutuhan Medis Kembung Enema Rectal Tabung Catheter

    Digawe saka kelas medis non beracun PVC, transparan, fleksibel, DEHP-GRATIS iku opsional

    Kode warna kanggo identifikasi ukuran gampang.

    Panjang tabung: 34.5cm utawa Panjang bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

    Lumahing transparan utawa Mist kasedhiya

    Kode Warna Oranye, Abang, Kuning, Ungu, Biru, Jambon, Ijo, Ireng, Biru, Jamrud, Biru Cahya. Tandha CE

    OEM bisa ditampa.