Nebulizer Mask

Topeng Nebulizer

  • China Medical Supply Supplier Nose Clip Designs Over-Chin And Under-Chin Type Nebulizer Mask

    China Supplier Pasokan Medis Desain Irung Klip Desain Topeng Nebulizer Over-Chin And Under-Chin Type

    Kit nebulizer sing bisa digunakake kalebu inti nebulisasi, cangkir obat, tabung oksigen, corong utawa topeng lan tali elastis. Yen dibandhingake karo perawatan obat tradisional tumrap panandhang asma lan penyakit pernapasan liyane, kit nebulizer sekaliyan ngombe obat cair dadi partikel cilik, obat sing dihirup menyang saluran pernapasan liwat napas lan endhep ing paru-paru, kanggo nglembabake saluran napas lan ngencerake sputum, saengga bisa entuk rasa ora lara , perawatan kanthi cepet lan efektif, umume digunakake ing macem-macem penyakit ambegan.