Nitrile Gloves

Sarung tangan Nitrile

  • Disposable Medical Surgical Household Nitrile Gloves Powder Free

    Sarung Tangan Nitril Rumah Tangga Bedah Medis Gratis

    Sarung tangan sarang kelas ujian nitril tanpa bubuk
    Kandel: 4 mil
    Kekuwatan, nyandhang lan ketangkasan sing luar biasa
    100 sarung tangan saben kothak
    Tekstur kanggo nambah daya gripping
    Sarung Tangan Ujian Medis Nitril (Bebas Bubuk) 100 pcs / box; 10 kothak - 1000 sarung tangan /
    Ukuran Kasus: Kelas Kedokteran Non-Steril Non Lateks
    Werna: Biru