Anesthesia & Airway Management

Manajemen Anesthesia & Airway

  • China Medical Supply Supplier Nose Clip Designs Over-Chin And Under-Chin Type Nebulizer Mask

    China Supplier Pasokan Medis Desain Irung Klip Desain Topeng Nebulizer Over-Chin And Under-Chin Type

    Kit nebulizer sing bisa digunakake kalebu inti nebulisasi, cangkir obat, tabung oksigen, corong utawa topeng lan tali elastis. Yen dibandhingake karo perawatan obat tradisional tumrap panandhang asma lan penyakit pernapasan liyane, kit nebulizer sekaliyan ngombe obat cair dadi partikel cilik, obat sing dihirup menyang saluran pernapasan liwat napas lan endhep ing paru-paru, kanggo nglembabake saluran napas lan ngencerake sputum, saengga bisa entuk rasa ora lara , perawatan kanthi cepet lan efektif, umume digunakake ing macem-macem penyakit ambegan.

  • Medical Consumables Laryngeal Mask Airways For Single Use

    Airways Topeng Laryngeal Konsumsi Medhis Kanggo Gunakake Siji

    Laring Mask Laryngeal kanggo panggunaan siji digawe saka bahan kelas medis, duwe kompatibilitas biocompatibility. Produk kasebut duwe 5 jinis: Airway Laryngeal Mask Normal-ONE WAY, topeng laryngeal silikon normal-ONE WAY, Maskara Laryngeal PVC Daya-DUA CARA, topeng laryngeal silikon sing dikuatake-DUA CARA, topeng laryngeal silikon sing dikiatake-ONE WAY).

  • CE ISO Approved 2021 Hot Selling Disposable Silicone Anesthesia Mask

    CE ISO Disetujoni 2021 Masker Anestesi Silikon Sekali Pakai

    Topeng rai anesthesia minangka topeng sing pas kanggo nyaman ing praupane, segel kanthi tekanan lengkap, bisa digunakake ing posisi turu sing normal, gampang diatasi karo wong sing kurang turu, lan gampang diresiki.

    Fitur bantalan nyetel otomatis Roll Fit minangka Eson kanggo segel bocor sing nyaman lan ora ana.

    Bingkai ukuran sing cocog cocog karo kabeh telung ukuran bantal.

    Diffuser udara canggih nggawe operasi bisu virtual.

  • Wholesale Expandable Corrugated Anesthesia Medical Disposable Silicone Breathing Circuit

    Grosir Anestesi Bergelombang Anestesi Bergaya Plastik Sirkuit Napas Silikon

    Sirkuit napas mesin anestesi lan ventilator kasusun saka sendi, telung arah lan gandhewo. Gabungan digawe saka bahan resin poliethelin kerapatan tinggi miturut GB11115, lan gandhewo digawe saka bahan PVC alus empuk miturut GB10010. Dipérang dadi telung jinis spesifikasi. Aliran sirkuit napas: 30L / menit, tekanan tambah ora luwih saka 0.2KPa, sirkuit napas kudu aseptik.