Coverall

Coverall

  • Supply Customed CATIII Type 4/5/6 Microporous Coverall.

    Pasokan CATIII Khusus 4/5/6 Mikroponik Coverall.

    Coverall taped tipe 4/5/6 sing dudu tenunan digawe saka SMS kanthi bahan Laminasi Film Kapadhetan Dhuwur, kanthi efektif bisa nyegah gawe piala saka cetakan cat lan semprotan kimia, lsp

    Uga lawoné nduweni ciri khas sing bisa ambegan lan nyenengake, produk iki cukup pas kanggo digunakake ing rumah sakit, lapangan minyak, laboratorium, lsp.