Oxygen Cannula

Cannula Oksigen

  • CE ISO Disposable Medical Nasal Oxygen Cannula Tube /Catheter

    CE ISO Tabung Cannula Oksigen Hidung Medis Sekali Pakai

    Cannula Oksigen Hidung minangka piranti Oksigen sing ngeterake saluran kaping pindho, digunakake kanggo ngirim oksigen tambahan kanggo pasien utawa wong sing butuh oksigen ekstra.

    Cannula Oksigen Hidung digawe saka PVC ing tingkat medhis, kasusun saka konektor, tabung sing gegandhengan karo mail, konektor telung saluran, klip, tabung sing gegandhengan karo cabang, ngisep irung.