Endotracheal Tube

Tabung Endotrakeal

  • Disposable Endortracheal Tube With Cuff

    Tube Endortracheal Pakai Kanthi Cuff

    Tabung endotrakeal yaiku tabung fleksibel sing diselehake liwat tutuk menyang trakea (pipa angin) kanggo mbantu pasien ambegan. Tabung endotrake banjur disambungake menyang ventilator, sing ngirim oksigen menyang paru-paru. Proses nyisipake tabung diarani intubasi endotrakeal. Tabung endotrakeal isih dianggep minangka piranti 'standar emas' kanggo ngamanake lan nglindhungi dalan napas.