Central Venous Catheter

Catheter Venus Pusat

  • CVC Disposable Medical Supply Anesthesia Icu Intensive Critical Care Central Venous Catheter

    CVC Anesthesia Pasokan Medis Sekali Pakai Catheter Venesia Pusat Intensif

    Catheters Venus Pusat (CVC) steril, kateter poliuretan mung nggunakake siji sing dirancang kanggo nggampangake terapi infus ing lingkungan perawatan kritis. Kasedhiya ing macem-macem konfigurasi lumen, dawa, ukuran Prancis lan Gauge. Varian multi lumen nyedhiyakake lumen khusus kanggo terapi infus, pemantauan tekanan lan sampling vena. CVC dikemas bebarengan karo komponen lan aksesoris kanggo dipasang nganggo teknik Seldinger. Kabeh produk disterilake dening etilena oksida.