PE Gloves

Sarung Tangan PE

  • Disposable PE gloves

    Sarung tangan PE sing bisa dipakai

    Sarung tangan Polyethylene Cast (CPE)

    Tekstur * Bebas Bubuk * Ora digawe nganggo lateks karet alami

    Sarung tangan sanitary PE sing bisa digunakake digawe saka bahan poliethelin sing ora beracun lan ora ambu. Digunakake kanggo ngolah panganan, keperawatan, masak pawon, gaweyan omah, pewarnaan rambut salon, kemah

    barbecue, lsp. lan nalika restoran kudu nutul panganan nganggo tangan.