Laryngeal Mask

Topeng Laryngeal

  • Medical Consumables Laryngeal Mask Airways For Single Use

    Airways Topeng Laryngeal Konsumsi Medhis Kanggo Gunakake Siji

    Laring Mask Laryngeal kanggo panggunaan siji digawe saka bahan kelas medis, duwe kompatibilitas biocompatibility. Produk kasebut duwe 5 jinis: Airway Laryngeal Mask Normal-ONE WAY, topeng laryngeal silikon normal-ONE WAY, Maskara Laryngeal PVC Daya-DUA CARA, topeng laryngeal silikon sing dikuatake-DUA CARA, topeng laryngeal silikon sing dikiatake-ONE WAY).